Отговорност

Фирма “МОНБЛАН ДИЗАЙН ИНЖЕНЕРИНГ“ ООД, ЕИК BG147124365, със седалище и адрес на управление: ул.ДОБРИЧ 2А гр. Поморие 8200 не носи отговорност за дефект на стоката при транспорт от куриер. Също не носим отговорност за причинени кожни проблеми от всякакъв вид поради свръхчувствителност на кожата ви. Моля, четете внимателно каква материя съдържат нашите продукти преди да ги закупите и изпробвате. Задължително ги изпирайте преди употреба след като са ви доставени от куриер.

Не поемаме отговорност, ако имате възникнал кожен проблем поради факта, че не сте прочели какво съдържат нашите продукти и по незнание дали имате свръхчувствителност към дадена материя в състава на нашите продукти. С употребата на този онлайн магазин Вие се съгласявате с всички наши условия за ползване и информация за обработка. Във всеки един случай можете да изискате вашите лични данни да бъдат изтрити от нашата база данни.

Моля, поемете отговорност като внимателно се запознаете с нашите Условия за Ползване, Политика за защита на лични данни, Cookies Политики, Доставка и Рекламация преди да извършите поръчка в нашия онлайн магазин. “МОНБЛАН ДИЗАЙН ИНЖЕНЕРИНГ“ ООД си запазва правото да извършва промяна в Условията за Ползване на собствения си онлайн магазин ( https://emoticonte.com/ ) без да извършва известяване за това до Вас по имейл, телефон или друг метод. Имайте в предвид, че вие като потребител сте под защитата на закона за електронна търговия и имате право на връщане на стоката, ако тя не е с нарушен външен тъговски вид и не е индивидуална. Във всеки друг случай “МОНБЛАН ДИЗАЙН ИНЖЕНЕРИНГ“ ООД не носи отговорност.

“МОНБЛАН ДИЗАЙН ИНЖЕНЕРИНГ“ ООД не носи никаква отговорност, ако вашата поръчка е променена или изцяло направен по телефон, имейл а не през нашия онлайн магазин. По този начин Вие не сте в закрила на закона за електронна търговия и ние не носим отговорност за възстановяване на средстава по ваша поръчка в 14 дневен срок ( освен по изключения преценени от управителя ).

За всякакви въпроси относно това можете да ни пишете през формата за контакт !